Suna un expert in croaziere (L-V 9:00 - 18:00)

Solicita oferta 0731 600 028

Gaseste croaziera perfecta

La bordul elegantei nave veti descoperi expresia pura a luxului - o cascada spectaculoasa traversata de punti in foaier, o gradina Zen in barul de sushi si o zona de Spa intinsa pe 1.200 metri patrati si foarte linistita. Imaginati-va stand pe un balcon privat si privind intinderea oceanului si cerul plin de stele - croaziera va fi cu adevarat o calatorie cu stil.
Lansata pe 14 mai 2007, spectaculoasa MSC Orchestra este una dintre cele mai noi nave de croaziera ale MSC Cruises, a doua din seria de nave 'Musica-class'. MSC Orchestra este combinatia perfecta intre design, confort si siguranta. Spatiile deschise, aerisite si stilul caracteristic italian al MSC Cruises fac din MSC Orchestra un adevarat model pentru viitoare proiecte de nave de croaziera.
MSC Opera este un vas de croaziera care cu siguranta isi merita numele. Un sentiment de grandoare si eleganta predomina la bordul navei. Cabinele de pe vas afiseaza un stil distictiv italian, elegant si luxos ceea ce confera acestei nave din Clasa Lirica, un farmec aparte. O vacanta la bordul MSC Opera este o exterienta, de la mancarurile sofisticate, la confortul din lounge-uri si cabine.
MSC Musica este prima nava de croaziera din clasa 'Musica' a MSC Cruises. Nava a fost regina balului la Venetia, în 29 iunie 2006, cand o feerie de lumini si culori a insotit inaugurarea MSC Musica. Avand-o drept nasa pe Sophia Loren - ambasadoarea mondiala a elegantei italiene - nava MSC Musica reprezintăa cel mai bun exemplu al sofisticarii si luxului.
Opulent si magnific - atributele unui nou vas de croaziera fara asemanare, MSC Magnifica, cel mai nou vas de lux 'Musica class' de la MSC Cruises. Dupa o fabuloasa ceremonie de lansare la apa la Hamburg, vasul de croaziera MSC Magnifica va intra in serviciu in martie 2010, oferind o larga paleta de destinatii interesante.