Suna un expert in croaziere (L-V 9:00 - 18:00)

Solicita oferta 0731 600 028

Gaseste croaziera perfecta

MSC Lirica al liniei MSC este vasul de croaziera care promite tihna unei croaziere intr-o atmosfera traditionala si foarte eleganta. Daca va doriti ambianta relaxata a unei statiuni decorate opulent, superbul vas de croaziera MSC Lirica este alegerea ideala. Caldura ospitalitatii meditareaneene va va face de indata sa va simtiti in largul dumneavoastra, iar toate elementele de confort aflate pe vas vor face sejurul dumneavoastra relaxant!
MSC Fantasia este cea mai mare nava de croaziera construita vreodata pentru un armator european. Nava amiral a flotei MSC Cruises este o capodopera a stilului italian: combinatia perfecta între tehnologie avansata, eleganta desavarsita si servicii exclusiviste.
Luxuriantul vas de croaziera MSC Armonia isi merita cu prisosinta numele italian - acest vapor da un exemplu stralucit despre cum spatiul si intimitatea pot functiona in armonie perfecta. MSC Armonia, unul din vasele MSC Cruises de mai mici dimensiuni, evidentiaza stilul italian si multumeste putin peste 3.000 de clienti, ceea ce il face sa fie o excelenta optiune pentru o croaziera in familie.