Civitavecchia

Arta in toate formele ei de manifestare: sport, literatura, stiinte, cultura gastronomica... toate le puteti gasi in acest minunat oras in cele mai rafinate forme de exprimare. Fie ca sunt vestigii ale unui trecut glorios, fie ca sunt explorate de contemporani, toate aceste manifestari ale frumosului pot fi intalnite la Roma.

Arta in toate formele ei de manifestare: sport, literatura, stiinte, cultura gastronomica… toate le puteti gasi in acest minunat oras in cele mai rafinate forme de exprimare. Fie ca sunt vestigii ale unui trecut glorios, fie ca sunt explorate de contemporani, toate aceste manifestari ale frumosului pot fi intalnite la Roma.
Oricat timp ati avea pentru a explora orasul de pe cele sapte coline – 2-3 zile, o saptamana sau mai mult – veti simti ca a meritat. Veti gasi aici o bogatie incredibila de comori arheologice, arhitecturale si artistice, datand din timpurile etruscilor si romanilor si pana in ziua de azi. Este un centru de istorie si monumente, ce coexista cu viata moderna de zi cu zi.
Faceti-va timp sa va bucurati si de atmosfera animata a orasului si “in Roma fiind, faceti cum fac romanii”: opriti-va pentru o cafea intr-una din frumoasele piete, plimbati-va pe nesfarsitul labirint de strazi sau admirati magazinele elegante de langa Piazza di Spagna.