Screen Shot 2016-06-23 at 22.20.34Despre CruiseHub

Consecvent strategiei de eficientizare operationala, din 1 ianuarie 2016 Aerotravel Lufthansa City Center a creat doua noi entitati cu personalitate juridica: CruiseHub si Aerovacante.

Cele doua divizii au preluat activitatea de touroperare de la Aerotravel, oferind partenerilor si clientilor directi aceleasi standarde ridicate pentru pachetele proprii.

CruiseHub este expresia pasiunii pentru croaziere, pe toate marile si oceanele lumii.

Ca tour operator, CruiseHub ofera croazierele a peste 10 companii de profil, printre care se numara MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line sau Silversea. CruiseHub livreaza pachete de croaziere individuale si pentru grupuri organizate, atat pentru parteneri, cat si pentru clientii directi.

CruiseHub continua parteneriatul strategic cu MSC Cruises, oferind clientilor romani cele mai noi destinatii (Cuba, Havana), itinerarii (Marea Caraibilor) si porturi de imbarcare in croaziere (Constanta, Romania).

Gratie experientei de peste 10 ani in croaziere, specialistii CruiseHub sunt pregatiti pentru a configura itinerariul ideal, asigurandu-va zborurile de avion, transferurile aeroport- port – aeroport, precum si excursiile optionale in destinatie, pentru ca dumneavoastra sa traiti o experienta memorabila la bordul navei de croaziera!

Licenta de turism: licenta cruisehub
Brevet: brevet cruisehub
Polita: polita asigurare cruisehub