MSC Bellissima

MSC Bellissima va fi lansata in 2019 si va oferi oaspetilor sai o experienta deosebita la bordul navei, rivalizand astfel cu "sora" ei, nava MSC Meraviglia.

MSC SEASIDE

MSC Seaside a fost lansata in anul 2017 si se deosebeste de celelalte nave de croaziera printr-un design aparte, care imbina spatiile exterioare si interioare ale navei, creand o conexiune speciala cu marea.

Costa Mediterranea

Lasati-va inconjurat de povestea unei civilatii ce a trait de-a lungul coastei Mediteranei, alturi de charmul Egiptului antic si mitologia Greciei, dar nu in ultimul rand de frumusetea Italiei.

Costa neoClassica

Oportunitatea de a petrece mai mult timp in porturi este o caracteristica a clasei de nave Neo. Calatorind cu nava Costa neoClassica veti descoperi locuri fermecatoare, pline de cultura si o energie de-a dreptul vibranta.

Silver EXPLORER

SILVERSEA: Expeditii memorabile. Zone izolate. Peisaje remarcabile. Experiente profunde.

Norwegian Getaway

Cea mai noua nava din clasa Breakaway, Getaway ofera o combinatie a celor mai interesante si moderne facilitati specifice Norwegian Cruise Line. Libertate, energie si voie buna sunt caracteristicile Getaway, cea mai mare nava de croaziera care navigheaza tot timpul anului din Miami catre Insulele tropicale ale Marii Caraibilor.

Costa Pacifica

Costa Pacifica este o scena, locul unde muzica si arta se impletesc intr-un spectacol grandios.

Costa neoRomantica

Oportunitatea de a petrece mai mult timp in porturi este o caracteristica a clasei de nave Neo. Calatorind cu nava Costa neoRomantica veti descoperi locuri fermecatoare, pline de cultura si o energie de-a dreptul vibranta.

Costa neoRiviera

Oportunitatea de a petrece mai mult timp in porturi este o caracteristica a clasei de nave Neo. Calatorind cu nava Costa neoRiviera veti descoperi locuri fermecatoare, pline de cultura si o energie de-a dreptul vibranta.

Costa Luminosa

Translucide si fascinante, superbe si inovatoare, interioarele Costa Luminosa reflecta magia luminii.

Costa Favolosa

Precum un castel din povestile fermecate, Costa Favolosa este inconjurata de magie!

Costa FASCINOSA

Costa Fascinosa abunda de farmec si eleganta. Proiectata de celebrul arhitect de nave, Joe Farcus, nava fascineaza prin combinarea surprinzatoare de imagini ale celebritatilor, starurilor cinematografice si locurilor exotice, toate avand un numitor comun, seductia.

Costa DELIZIOSA

Proiectata pentru a fascina, dar si pentru a satisfice chiar si cele mai pretentioase gusturi, Costa Deliziosa a fost construita pentru a oferi o experienta senzoriala unica.

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia este o combinatie sofisticata de tehnologie de ultima ora, dragoste de mare, design somptuos, confortabil si practic, avand ca rezultat o nava de croaziera care isi va uimi pasagerii.

Norwegian Pearl

Norwegian Pearl este o nava definita de cuvantul distractie. Peste tot veti regasi imagini cu animale salbatice si peisaje de-a lungul tuturor treptelor. Stilul victorian al clubului de noapte precum si petrecerile cu tematica (Kiss Kruise, Mad Decent Boat Party, Walker Stalker Cruise) vor transforma explorarea navei intr-o experienta de neuitat.

Norwegian Jade

Cu o atmosfera exotica electrizanta, nava din clasa Breakaway, Norvegian Jade ofera pasagerilor oportunitatea de a calatori intr-un mod extrem de informal si libertin, fiind perfect adresata atat tinerilor cat si familiilor cu copii. Cu o gama variata de activitati sportive si de divertisment extrem de angrenante si atractive, va veti putea odihni si relaxa cu siguranta pe aceasta nava, unde petreceri de neuitat sunt tinute pana la rasaritul soarelui.

MSC PREZIOSA

MSC Preziosa este cea mai noua nava MSC, a patra din clasa Fantasia, inaugurata la 23 martie 2013. Superba nava, caracterizata prin lux si opulenta, poate gazdui 4345 oaspeti.

MSC DIVINA

MSC Divina, una dintre cele mai noi stele ale flotei MSC (construita in 2012), readuce eleganta si opulenta navelor de pasageri ale epocii de aur intr-o noua viziune.

MSC SPLENDIDA

MSC Cruises continua sa uimeasca lumea cu vasele sale de croaziera din clasa ‘Fantasia’. Futuristica, dar conservand trasaturile stilului italian elegant, MSC Splendida este o nava uluitoare: ofera oaspetilor un paradis feeric, norocosii pasageri putandu-se bucura de ‘un voiaj’ minunat si nu de o simpla ‘calatorie’!

MSC SINFONIA

Primul pas facut pe bordul vasului de croaziera MSC Sinfonia, un vas de lux din flota MSC Cruise, inseamna inceputul unei calatorii in timp catre Sudul Africii, in mijlocul unei atmosfere marcate de elegantul stil italian.

MSC POESIA

La bordul elegantei nave veti descoperi expresia pura a luxului - o cascada spectaculoasa traversata de punti in foaier, o gradina Zen in barul de sushi si o zona de Spa intinsa pe 1.200 metri patrati si foarte linistita. Imaginati-va stand pe un balcon privat si privind intinderea oceanului si cerul plin de stele - croaziera va fi cu adevarat o calatorie cu stil.

MSC ORCHESTRA

Lansata pe 14 mai 2007, spectaculoasa MSC Orchestra este una dintre cele mai noi nave de croaziera ale MSC Cruises, a doua din seria de nave 'Musica-class'. MSC Orchestra este combinatia perfecta intre design, confort si siguranta. Spatiile deschise, aerisite si stilul caracteristic italian al MSC Cruises fac din MSC Orchestra un adevarat model pentru viitoare proiecte de nave de croaziera.

MSC OPERA

MSC Opera este un vas de croaziera care cu siguranta isi merita numele. Un sentiment de grandoare si eleganta predomina la bordul navei. Cabinele de pe vas afiseaza un stil distictiv italian, elegant si luxos ceea ce confera acestei nave din Clasa Lirica, un farmec aparte. O vacanta la bordul MSC Opera este o exterienta, de la mancarurile sofisticate, la confortul din lounge-uri si cabine.

MSC MUSICA

MSC Musica este prima nava de croaziera din clasa 'Musica' a MSC Cruises. Nava a fost regina balului la Venetia, în 29 iunie 2006, cand o feerie de lumini si culori a insotit inaugurarea MSC Musica. Avand-o drept nasa pe Sophia Loren - ambasadoarea mondiala a elegantei italiene - nava MSC Musica reprezintăa cel mai bun exemplu al sofisticarii si luxului.

MSC MAGNIFICA

Opulent si magnific - atributele unui nou vas de croaziera fara asemanare, MSC Magnifica, cel mai nou vas de lux 'Musica class' de la MSC Cruises. Dupa o fabuloasa ceremonie de lansare la apa la Hamburg, vasul de croaziera MSC Magnifica va intra in serviciu in martie 2010, oferind o larga paleta de destinatii interesante.

MSC LIRICA

MSC Lirica al liniei MSC este vasul de croaziera care promite tihna unei croaziere intr-o atmosfera traditionala si foarte eleganta. Daca va doriti ambianta relaxata a unei statiuni decorate opulent, superbul vas de croaziera MSC Lirica este alegerea ideala. Caldura ospitalitatii meditareaneene va va face de indata sa va simtiti in largul dumneavoastra, iar toate elementele de confort aflate pe vas vor face sejurul dumneavoastra relaxant!

MSC FANTASIA

MSC Fantasia este cea mai mare nava de croaziera construita vreodata pentru un armator european. Nava amiral a flotei MSC Cruises este o capodopera a stilului italian: combinatia perfecta între tehnologie avansata, eleganta desavarsita si servicii exclusiviste.

MSC ARMONIA

Luxuriantul vas de croaziera MSC Armonia isi merita cu prisosinta numele italian - acest vapor da un exemplu stralucit despre cum spatiul si intimitatea pot functiona in armonie perfecta. MSC Armonia, unul din vasele MSC Cruises de mai mici dimensiuni, evidentiaza stilul italian si multumeste putin peste 3.000 de clienti, ceea ce il face sa fie o excelenta optiune pentru o croaziera in familie.