Cruisehub Dark Logo
Cruisehub Dark Logo

Tip croazieră

Luna plecarii

Tip vacanta

Linia de coaziera

Destinatia

Vreme

Durata

Tip oferta

Clase de pret

Sorteaza

Numar pasageri

Facilitati de bord

  •   Aboneaza-te pentru oferte exclusive!

Norwegian Cruise Line (NCL)

Norwegian Cruise Line, cunoscuta si sub prescurtarea NCL, este o companie de croaziere americana fondata in 1966 cu sediul central in Miami. Este a treia cea mai mare companie de croaziere din lume, calculat la numarul de pasageri, controland aproximativ 8,6% din cota totala la nivel mondial a pietei de croaziere, in 2021.
NCL este prima companie care a eliminat complet orele de masa fixe, pentru a oferi oaspetilor libertatea alegerii în functie de preferinte si flexibilitatea de a calatori relaxat in peste 450 de destinații incredibile din intreaga lume.
Pasagerii se vor delecta la bordul navelor NCL cu o mare varietate de optiuni culinare gratuite, dar si de specialitate, divertisment de calitate - de la muzica live, pana la spectacole desprinse direct de pe Broadway si o gama larga de cabine, perfecte pentru orice tip de oaspete. Din cadrul Grupului Norwegian Cruise Line Holdings fac parte companiile NCL, Oceania si Regent Seven Seas.

FLASH SALE Europa

Stim cat de mult iubesti vacantele, dar mai ales REDUCERILE. Destinatii spectaculoase sunt acum mai accesibile cu promotia 𝐅𝐋𝐀𝐒𝐇 𝐒𝐀𝐋𝐄
Descopera comorile 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐢 cu o croaziera 𝐍𝐨𝐫𝐰𝐞𝐠𝐢𝐚𝐧 𝐂𝐫𝐮𝐢𝐬𝐞 𝐋𝐢𝐧𝐞⚓
Vizitezi locurile la care visezi, legi prietenii, colectionezi amintiri si te bucuri de experienta Free at Sea: lipsit de constrangeri, orare de masa sau eticheta tinutei la cina.

Europa de Est, Vest, Nord... Tie ce destinatie de vacanta iti indica busola?
Lasa-te purtat de valuri si rezerva-ti urmatoarea vacanta cu reduceri de pana la 1400 €/ pers. din tariful croazierei si -𝟓𝟎% la pachetul de experiente 𝐅𝐫𝐞𝐞 𝐚𝐭 𝐒𝐞𝐚 care include: bauturi premium, mese de specialitate, internet, reduceri la excursii.

Transforma visurile in aventuri reale cu reduceri de milioane... de zambete. 

🌎📌 Tu alegi itinerariul, perioada si nava preferata, iar noi ne ocupam de restul.

Nave

Oferte

Destinatie

Durata

Luna

Linie de croaziera

Portul de îmbarcare

Loading...

Testimoniale

Lasa-ne solicitarea ta si te vom contacta

Sau suna un expert in croaziere acum

+40 738 823 808
Solicita oferta Cauta croazere