Cruisehub Dark Logo
Cruisehub Dark Logo

Tip croazieră

Luna plecarii

Tip vacanță

Linia de coaziera

Destinația

Vreme

Durata

Tip ofertă

Clase de preț

Sorteaza

Număr pasageri

Facilități de bord

  •   Abonează-te pentru oferte exclusive!

Azamara Cruises

Din 2010, Azamara ofera un mod unic de a calatori, denumit Destination Immersion. Navele Azamara sunt intime, asemanatoare unui club, ceea ce le permite accesul in porturi mai mici, destinatii deosebite si greu accesibile, pentru a oferi pasagerilor experienta unor locuri unice, care nu se afla pe harta altor croaziere.
Experienta Azamara este asigurata de un echipaj calificat dupa cele mai inalte standarde, servicii de prima clasa si o flota de 4 nave de tip boutique - Azamara Journey, Azamara Quest, Azamara Pursuit si Azamara Onward. Navele Azamara pot gazdui pana la 702 oaspeti si sunt perfect dimensionate pentru a traversa oceane, a naviga pe rauri pitoresti inguste si pot acosta in locuri unde navele mai mari nu pot ajunge.
Oaspetii prefera croazierele Azamara pentru intimitatea oferita de navele de mici dimensiuni, ambianta de lux rafinata si confortabila, pentru sederile peste noapte in porturi care permit pasagerilor sa experimenteze distractia si viata de noapte in multe dintre destinatii, dar si pentru excursiile si activitatile exclusive, dar flexibile, oferite la tarm chiar de localnici. 

Nave

Oferte

Destinație

Durata

Luna

Linia de croazieră

Portul de îmbarcare

Loading...

Testimoniale

Lasa-ne solicitarea ta si te vom contacta

Sau suna un expert in croaziere acum

+40 213 167 310
Solicita oferta Cauta croazere