Cruisehub Dark Logo
Cruisehub Dark Logo

Tip croazieră

Luna plecarii

Tip vacanță

Linia de coaziera

Destinația

Vreme

Durata

Tip ofertă

Clase de preț

Sorteaza

Număr pasageri

Facilități de bord

  •   Abonează-te pentru oferte exclusive!

Royal Caribbean

Royal Caribbean International este linia de croaziera cunoscuta pentru arhitectura deosebita a navelor sale. A reusit sa doboare recorduri si sa revolutioneze vacanta pe croaziera prin inovare si utilizarea celor mai noi tehnologii, inca de la lansarea sa in 1969. In prezent, Royal Caribbean continua sa impresioneze turisti de toate varstele.Satisface setea de distractie si adrenalina pentru calatorii aventurosi, oferind senzatii tari și activitati dintre cele mai diverse si divertisment de talie mondiala – spectacole de pe Broadway sau de patinaj.  
Nevoia de relaxare este facilitata de cabine spatioase, optiuni culinare spectaculoase in numeroasele restaurante si baruri, sala de sport si terenuri in aer liber, piscine, tobogane cu apa, SPA etc. Toate acestea in timp navigheaza pe itinerarii incitante catre peste 270 de destinații din peste 60 de tari de pe sase continente.
Royal Caribbean a fost votata ca cea mai buna linie de croaziera timp de 20 de ani consecutivi de catre cititorii Travel Weekly. Iar Perfect Day at CocoCay, insula privata din Bahamas a companie, a fost recunoscuta, de catre aceeasi cititori, timp de trei ani consecutive ca fiind cea mai buna insula privata.

Nave

Royal Caribbean Spectrum of the Seas Royal Caribbean Spectrum of the Seas Royal Caribbean Spectrum of the Seas

Royal Caribbean Spectrum of the Seas

Urca-te la bordul navei Spectrum of the Seas operata de Royal Caribbean si bucura-te de o croaziera in stil asiatic! Nava ofera numeroase activitati, inclusiv un simulator de parasutism, un perete de...

Oferte

Destinație

Durata

Luna

Linia de croazieră

Portul de îmbarcare

Loading...

Testimoniale

Lasa-ne solicitarea ta si te vom contacta

Sau suna un expert in croaziere acum

+40 213 167 310
Solicita oferta