Cruisehub Dark Logo
Cruisehub Dark Logo

Tip croazieră

Luna plecarii

Tip vacanta

Linia de coaziera

Destinatia

Vreme

Durata

Tip oferta

Clase de pret

Sorteaza

Numar pasageri

Facilitati de bord

CruiseHub este expresia pasiunii pentru croaziere. Parte a grupului Aerotravel, dar cu personalitate juridica inca din 2016, suntem promotor al pietei de croaziere din Romania, cu o experienta de peste 14 ani.

In calitate de 100% turoperator, oferim turistilor romani croaziere pe toate marile si oceanele lumii, prin reteaua proprie de agentii partenere revanzatoare cu acoperire nationala. Livram croaziere individuale si croaziere de tip grup organizat, ca urmare a parteneriatelor strategice cu peste 17 linii de croaziera care desfasoara operatiuni la nivel global, precum MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line, Celesyal Cruises, Explora Journeys, Royal Caribbean, Azamara sau Silversea.

Suntem lider de piata pentru croazierele de grup, atent construite de echipa noastra de specialisti pana la cel mai mic detaliu. De la itinerariul ales, in cele mai dorite locuri ale lumii, asigurarea transportului cu avionul, transferurile aeroport - port - aeroport, excursiile optionale in porturile destinatie, alaturi de un insotitor la bord sau ghid vorbitor de limba romana, totul pentru a oferi turistilor o experienta memorabila completa  la bordul navei de croaziera.

Ne consideram un partenerul de incredere profesionist si proactiv, pregatit permanent sa identifice solutii rapide si favorabile chiar si la cele mai complexe solicitari. Ne dorim sa oferim turistilor nostri mai mult decat o vacanta, ci experiente unice pe mare.

Echipa noastra

Lasa-ne solicitarea ta si te vom contacta

Sau suna un expert in croaziere acum

+40 738 823 808
Solicita oferta Cauta croazere