Cruisehub Dark Logo
Cruisehub Dark Logo

Tip croazieră

Luna plecarii

Tip vacanta

Linia de coaziera

Destinatia

Vreme

Durata

Tip oferta

Clase de pret

Sorteaza

Numar pasageri

Facilitati de bord

  •   Aboneaza-te pentru oferte exclusive!

Azamara Cruises

Din 2010, Azamara ofera un mod unic de a calatori, denumit Destination Immersion. Navele Azamara sunt intime, asemanatoare unui club, ceea ce le permite accesul in porturi mai mici, destinatii deosebite si greu accesibile, pentru a oferi pasagerilor experienta unor locuri unice, care nu se afla pe harta altor croaziere.
Experienta Azamara este asigurata de un echipaj calificat dupa cele mai inalte standarde, servicii de prima clasa si o flota de 4 nave de tip boutique - Azamara Journey, Azamara Quest, Azamara Pursuit si Azamara Onward. Navele Azamara pot gazdui pana la 702 oaspeti si sunt perfect dimensionate pentru a traversa oceane, a naviga pe rauri pitoresti inguste si pot acosta in locuri unde navele mai mari nu pot ajunge.
Oaspetii prefera croazierele Azamara pentru intimitatea oferita de navele de mici dimensiuni, ambianta de lux rafinata si confortabila, pentru sederile peste noapte in porturi care permit pasagerilor sa experimenteze distractia si viata de noapte in multe dintre destinatii, dar si pentru excursiile si activitatile exclusive, dar flexibile, oferite la tarm chiar de localnici. 

Nave

Oferte

Destinatie

Durata

Luna

Linie de croaziera

Portul de îmbarcare

Loading...

Testimoniale

Lasa-ne solicitarea ta si te vom contacta

Sau suna un expert in croaziere acum

+40 738 823 808
Solicita oferta Cauta croazere