Suna un expert in croaziere

0733 685 406

Civitavecchia

Orasul-port Civitavecchia din Italia este considerat drept un centru al calatoriilor internationale, iar pentru turistii iubitori de croaziere, este cunoscut drept o destinatie globala ce conecteaza nodul turistic al Romei de restul Lumii.
Orasul, situat in regiunea centrala a Italiei Lazio, gazduieste un port masiv care deserveste calatoriile maritime pe tot parcursul anului. Amplasarea atrage multe optiuni pentru deplasare: aproximativ 80 de kilometri pana la Roma, 65 de kilometripana la Aeroportul Fiumicino si 80 de kilometri pana la Aeroportul Ciampino.
Oferte pentru Civitavecchia
Vezi mai multe
Vezi mai multe
Vezi mai multe
Vezi mai multe
Loading...
Loading...
| PRET REDUS
7 nopti - MSC Seaview | Croaziera de grup Mediterana de Vest

MSC Cruises

Data

07.05.2023

Porturi

Civitavecchia, Palma de Mallorca, Barcelona, Cannes, Genova, La Spezia

de la 1,549

general.general.climate Civitavecchia

Cand sa calatoresti la Roma? (Octombrie – Aprilie) In aceasta perioada a anului, orasul este liber, iar pretul camerelor scade (cu exceptia Craciunului, Revelionului si a Pastelui). In Ianuarie, cea mai rece luna a anului, temperaturile variaza intre -1 si 10°C (Mai) Roma in Mai este sub calmul linistii dinaintea furtunii de turisti din vara. In aceasta perioada, calatorii sunt atrasi de temperaturile placute, acestea variind intre 10 si 21°C. (Iunie – August) Vara este sezonul de varf al vacantelor la Roma. Orasul este plin de turisti, vremea este calda si cu umiditate ridicata - temperaturile se ridica la 30°C. Tarifele hotelurilor cresc, astfel ca va recomandam sa faceti rezervarile din timp. (Septembrie) Sezonul turistic oficial se incheie, lasand locul temperaturilor mai scazute. Este perioada perfecta de vizitat atractiile din Roma.

general.general.tourist_attractions

Testimoniale

Contacteaza-ne

general.general.looks_good
Please Enter Prenume.
general.general.looks_good
Please Enter Nume de familie.
general.general.looks_good
Please Enter e-mail.
general.general.looks_good
Please Enter e-mail.

Sau suna un expert in croaziere acum

0733 685 406