Cruisehub Dark Logo
Cruisehub Dark Logo

Tip croazieră

Luna plecarii

Tip vacanta

Linia de coaziera

Destinatia

Vreme

Durata

Tip oferta

Clase de pret

Sorteaza

Numar pasageri

Facilitati de bord

  •   Aboneaza-te pentru oferte exclusive!

Royal Caribbean

Royal Caribbean International este linia de croaziera cunoscuta pentru arhitectura deosebita a navelor sale. A reusit sa doboare recorduri si sa revolutioneze vacanta pe croaziera prin inovare si utilizarea celor mai noi tehnologii, inca de la lansarea sa in 1969. In prezent, Royal Caribbean continua sa impresioneze turisti de toate varstele.Satisface setea de distractie si adrenalina pentru calatorii aventurosi, oferind senzatii tari și activitati dintre cele mai diverse si divertisment de talie mondiala – spectacole de pe Broadway sau de patinaj.  
Nevoia de relaxare este facilitata de cabine spatioase, optiuni culinare spectaculoase in numeroasele restaurante si baruri, sala de sport si terenuri in aer liber, piscine, tobogane cu apa, SPA etc. Toate acestea in timp navigheaza pe itinerarii incitante catre peste 270 de destinații din peste 60 de tari de pe sase continente.
Royal Caribbean a fost votata ca cea mai buna linie de croaziera timp de 20 de ani consecutivi de catre cititorii Travel Weekly. Iar Perfect Day at CocoCay, insula privata din Bahamas a companie, a fost recunoscuta, de catre aceeasi cititori, timp de trei ani consecutive ca fiind cea mai buna insula privata.

Nave

Oferte

Destinatie

Durata

Luna

Linie de croaziera

Portul de îmbarcare

Loading...

Testimoniale

Lasa-ne solicitarea ta si te vom contacta

Sau suna un expert in croaziere acum

+40 738 823 808
Solicita oferta Cauta croazere