Cruisehub Dark Logo
Cruisehub Dark Logo

Tip croazieră

Luna plecarii

Tip vacanta

Linia de coaziera

Destinatia

Vreme

Durata

Tip oferta

Clase de pret

Sorteaza

Numar pasageri

Facilitati de bord

  •   Aboneaza-te pentru oferte exclusive!

Celestyal Cruises

Celestyal Cruises este un operator de croaziere grec care ofera oaspetilor sai experiente autentice in idilicele insule grecesti, Turcia si in Mediterana de Est. Compania a fost desemnata alegerea numarul unu de catre turisti, pentru experienta autentica a Greciei oferita pe o nava de croaziera. Ospitalitate si servicii de calitate, gastronomia greceasca adorata de oricine, imbogatita cu pasiune si alimente proaspete si savuroase, cunostinte complexe despre destinatiile din intinerar, combinate cu spiritul de aventura si distractia specifica poporului elen.
Celestyal Cruises opereaza cu doua nave, Celestyal Olympia si Celestyal Journey, croaziere de 3, 4, 7 si 14 nopti. In anul 2019, compania raporta un volum de 115.000 de pasageri iubitori de istoria, gastronomia, atmosfera incontestabila a Greciei.
Misiunea Celestyal Cruises este aceea de a explora impreuna cu pasagerii sai, noi simturile si experiente, oricare ar fi destinatia. O aventura epica pe Marea Mediterana, vizitand destinatii emblematice, alternate cu unele total intime si necunoscute, pentru a simti cu adevarat farmecul Greciei.

Nave

Celestyal Journey Celestyal Journey Celestyal Journey

Celestyal Journey

Exploreaza Grecia si Meditereana de Est la bordul navei modernizate Celestyal Journey, care isi propune sa ofere vacante autentice si experiente unice. Serviciile de pe vas sunt de cea mai buna calita...

Celestyal Discovery Celestyal Discovery Celestyal Discovery

Celestyal Discovery

Celestyal Discovery intruchipeaza esenta croazierelor moderne, imbratisand in acelasi timp un sentiment profund de traditie si explorare. Cu designul sau rafinat si interioarele sale elegante, Celesty...

Oferte

Destinatie

Durata

Luna

Linie de croaziera

Portul de îmbarcare

Loading...

Testimoniale

Lasa-ne solicitarea ta si te vom contacta

Sau suna un expert in croaziere acum

+40 738 823 808
Solicita oferta Cauta croazere